onsdag 4 november 2015

BlåVita Loppisfynd

Blått är Flott


Rosor och ränder har jag gott om men också en förkärlek till blå/vitt porslin. Går att blanda och variera i oändlighet och jag har räddat massor med porslin från att hamna i orätta händer. Dessutom passar blå/vitt porslin ypperligt bra med rosor och ränder också.

Alva från Gustafsberg


Det är detaljerna som gör det
Otroligt vacker soppterrin, saknar lock men vad gör det. Här kan man snacka om loppisfynd, terrinen var bara med som skål till att lägga plasthalsband i på loppisbordet och tjejen förstod inte att jag ville ha terrinen så det behövdes inte ens prutas. I love it.




Om man nu inte serverar soppa jämt så går det det utmärkt att plantera blommor i.

 
Ulrika från Rörstrand
Hur kamouflerar man en tråkig blodpudding en tisdag? Naturligtvis på fina stekfat. All mat känns roligare om den dukas upp som Nobelmiddag med tända ljus.


Tre blommor från Gefle
Det största porslinsfyndet. 15 svenska riksdaler fick jag dra upp ur börsen för denna vackra porslinsbricka. Finns en spricka i brickan men ställer man kaffekopparna rätt så syns inte denna heller. Dessutom är den så himla bra till allting. Pappa Stark har kommit på att den är perfekt på sommaren att lägga de små grillpinnarna i trä i blöt på denna brickan. Och det är inte alla som har: En grillpinns-blötarbricka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar